Project Geestdrift: Woorden om in te wonen

14 april 2023
20:00 - 22:00
Doopsgezinde Kerk, Jan Boonplein 18-19, De Rijp

Woorden om in te Wonen is een avondvullend programma met poëzie en muziek door Medemens en Fee Reynaert. Ze spelen elk een set van ongeveer 45 minuten, aan elkaar gebreid met gedichten en gezamenlijke nummers. In Woorden om in te Wonen belichamen zij de kracht van onze taal door middel van theater, kleinkunst en jazz. Zo ontdekt het publiek de muziek en theaterteksten van deze nieuwe Nederlandstalige makers. Het belooft een avond te worden vol verwondering, verstilling en verbinding.

Over de makers

Zangeres en dichteres Fee sorteert haar innerlijke dialogen. Ze deelt op kwetsbare wijze haar verhaal door middel van Nederlandstalige nummers, waar verschillende muziekstijlen en poëzie samenkomen. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van haar vragen en vondsten.

Medemens bestaat uit theatermaker/schrijver Kathlyn Wuyts en muzikant/filmmaker Annick Sickinghe. Ze schrijven Nederlandstalige liedjes en verhalen en maken beeldend werk vanuit de oneindige verwondering die ze voelen voor de wereld en voor het bestaan. In hun intieme concerten verwerken ze theatrale elementen, dragen ze gedichten voor en voeren ze gesprekken met het publiek.